Castellano

El PP d'Alfondeguilla inicia la campanya electoral amb la presentació de la seua candidatura

El PP d'Alfondeguilla inicia la campanya electoral amb la presentació de la seua candidatura
  • Salvador Ventura summa experiència i joventut en un equip preparat per a continuar treballant per Alfondeguilla

  • El Partit Popular d'Alfondeguilla iniciarà aquest divendres la campanya electoral amb un míting-presentació de candidatura en l'edifici multifuncional

L'alcalde i candidat a revalidar l'alcaldia, Salvador Ventura, presentarà a l'equip d'homes i dones que se sumen al seu equip per a continuar treballant per Alfondeguilla.

“La candidatura que presentem a les eleccions del 28 de maig combina experiència i joventut, maduresa i il·lusió per continuar fent que Alfondeguilla millore”, assegura el candidat del PP.

“Em sent molt orgullós de l'equip humà que presentem perquè són gent vinculada al món social, festiu, educatiu d'Alfondeguilla. Gent amb arrelament en la població que volen sumar per a construir entre tots una Alfondeguilla millor”, contínua Salvador Ventura.

El Partit Popular ha fixat la presentació de la candidatura per a demà divendres 12 de maig a les 19.30 hores en l'edifici multifuncional. Un acte que liderarà Salvador Ventura que s'abrigalla en aquest mandat de María Segarra, Miguel Piquer, Fina Rovira, José Alberto Martínez, Alba Robles i David Galindo en els sis primers llocs de l'equip. Al costat d'ells, Tania Ventura, Paco Cámara i Lorena Galindo com a suplents.

Pujar