Castellano

La castellonenca Júlia Font, subcampiona d'Espanya de trail

La castellonenca Júlia Font, subcampiona d'Espanya de trail
  • L'atleta d'Alfondeguilla aconsegueix una plaça per al mundial de trail running que se celebrarà a Tailàndia

Júlia Font, una atleta d'Alfondeguilla, s'ha convertit en subcampiona d'Espanya de trail i s'assegura una plaça per al mundial de trail running que se celebrarà el mes vinent de febrer a Tailàndia.

Aquesta atleta, del CD Metaesport, va aconseguir recórrer els 36 quilòmetres del campionat celebrat en Covaleda (Soria) en un temps de 4.39:00 hores, aconseguint un dels majors èxits de la seua carrera esportiva.

La jove esportista porta tota la vida realitzant carreres de muntanya, un esport al qual dedica cada dia moltes hores. De fet, és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i Esportiva, especialitzada en esports de muntanya, entrenadora personal i orientadora de xiques joves. Julia Font és una esportista nada i a més de la muntanya, practica l'esquí.

La guanyadora del campionat d'Espanya va ser sigut Anna Comet (4h31:30). Cal destacar que en la mateixa va participar el castellonenc Cristóbal Adell, que venia d'aconseguir la tercera plaça en el Campionat d'Espanya per federacions, i va aconseguir el quart lloc a Sòria amb un temps de 4h00:50, liderant l'actuació dels atletes del Metaesport, el club de Riba-roja de Túria que va acabar quart  en la classificació per equips.

Pujar