elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Aula Mentor d’Aldaia obri el període de matrícula per a nou cursos de formació gratuïts

    L'Aula Mentor d'Aldaia obri hui el període de matrícula per apuntar-s'hi a algun dels nou cursos de formació gratuïts que ofereix. Fins al 14 d'octubre les persones interessades podran formalitzar la seua inscripció per a aquesta formació que començarà el dia 16 d'octubre, amb un màxim de 50 alumnes, i que no comptarà amb un examen presencial, sinó amb activitats que s'hauran de concloure en un termini màxim de tres mesos. Les persones que completen els cursos rebran un certificat d'aprofitament o assistència.

    Entre els cursos oferits es troba el de Finances personals, de 60 hores, sobre la planificació, control i gestió de les pròpies finances. També l'Aula Mentor ofereix dos cursos de l'àmbit científic, com Iniciació a les matemàtiques, també de 60 hores, i iniciació a la física. Les persones interessades en el món digital i la informàtica podran trobar també estudis relacionats amb el camp, com és el cas del d'Introducció a la Ciberseguretat, de 15 hores, Introducció a la Internet de les Coses, de 20 hores, o Emprenedoria digital, de 15 hores. I a banda, s'ofereixen tres cursos més com Modulació de veu, Iniciació a Salesforce, un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, i administrador de Salesforce.

    Les persones interessades en apuntar-s'hi poden enviar un correu a aldaia@aulamentor.es o dirigir-se presencialment al carrer Ricardo Fuster, s/n.

    Per a més informació Aula Mentor de Aldaia. Telèfon 96 198 88 15.

    Pujar