5 de desembre de 2020 5/12/20

Tina Arnau, número 2 de la candidatura socialista d’Alcalà-Alcossebre liderada per Joan Ronchera

Tina Arnau, número 2 de la candidatura socialista d’Alcalà-Alcossebre liderada per Joan Ronchera - (foto 1)

  El PSPV-PSOE de Alcalà-Alcossebre ha anunciat la incorporació de Tina Arnau com a ‘número 2’ de la candidatura dels socialistes a les eleccions del 26 de maig.

  El candidat a l'Alcaldia, Joan Ronchera, ha destacat durant la presentació “les ganes i la il·lusió” amb les quals Arnau afronta aquest “nou repte”, en el qual assumirà, si així els ciutadans el decideixen, la gestió de l'àrea econòmica i turisme. En aquest sentit, Tina Arnau ha avançat que “des del govern municipal treballarem braç a braç amb tots els agents implicats per a oferir oportunitats de negoci i fomentar el treball local, a demés de desenvolupar un nou model turístic per al nostre municipi, sostenible i de qualitat”.

  “Tenim un impressionant patrimoni cultural, natural i gastronòmic, però, desgraciadament, no s'està aprofitant per a aportar als veïns oportunitats de negoci, ocupació i una major qualitat de vida”, ha assegurat. “El nostre objectiu és donar-li un gir de 180 graus a la gestió municipal per a que el nostre poble siga un referent en polítiques actives d’ocupació i en ajudes als emprenedors”.

  L'àmbit turístic no és per a res estrany per a la ‘número 2’ socialista, ja que és diplomada en Turisme per la Universitat Jaume I i amb postgrau en Gestió de Projecte Cultural en àrees rurals i ha exercit més d'onze anys com a responsable de l'Oficina de Turisme d’Alcossebre.

  “Venim amb la motivació de liderar el canvi en Alcalà-Alcossebre. Volem treballar per a crear noves fonts d'ocupació i donar suport als emprenedors. Volem que els nostres joves vulguen tornar després de la seua formació i, sobretot, que tinguen l'oportunitat de fer-ho. Vull que el nostre poble recupere la il·lusió. Hi ha molt de treball per fer, i sent la responsabilitat i les ganes necessàries per a començar a treballar”, ha manifestat Arnau.

  En l'àmbit personal, cal destacar la seua implicació en l'àmbit cultural. Apassionada de la lectura i els viatges, ha format part durant uns anys de la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Xular.

  Pujar