elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ronchera (PSPV-PSOE) destaca l’aposta per polítiques de joventut de l’IVAJ en Alcalà de Xivert i Acossebre

Ronchera (PSPV-PSOE) destaca l’aposta per polítiques de joventut de l’IVAJ en Alcalà de Xivert i Acossebre
  • L’ens autonòmic subvenciona una plaça més de tècnic de joventut al municipi per als pròxims anys

El portaveu socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, destaca l’aposta per polítiques de joventut de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en Alcalà de Xivert i Alcossebre. L’ens autonòmic subvencionarà dos places de tècnic/a de joventut per al 2022 i 2023, una més que en els últims anys. Joan Ronchera, explica que “la joventut és el present i futur del nostre poble, per la qual cosa, hem de posar en marxa polítiques que els incentive quedar-se en el poble i atenguen les seues necessitats”.

Les funcions dels tècnics de joventut seran planificar, coordinar, organitzar i avaluar les polítiques integrals de joventut. A més a més, intervindre directament amb joves, dissenyant, implementant i avaluant les activitats dirigides a la població juvenil, i la dinamització de grups de joves.

Per altra banda, el grup municipal socialista es reunirà este dijous per a participar en l’elaboració del Pla de Joventut del municipi. Els socialistes van presentar una moció en novembre perquè es posara en marxa “ja que els joves necessiten que es porten a terme projectes i actuacions per a fer front als seus problemes, com són la falta d'oportunitats laborals i de formació o d'oferta pública d’habitatge. Ens alegrem que es done un primer pas per a atendre les demandes de la joventut”, explica el portaveu socialista.

Pujar