elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ronchera (PSPV-PSOE) demana al ple informació sobre els projectes de parc eòlic i parcs solars que es podrien instal·lar en Alcalà-Alcossebre

Ronchera (PSPV-PSOE) demana al ple informació sobre els projectes de parc eòlic i parcs solars que es podrien instal·lar en Alcalà-Alcossebre
  • El portaveu socialista explica que “volem conéixer el possible impacte que tindria per a la població, la flora i fauna i el patrimoni de la localitat”

El portaveu del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, demana al ple que reitere la petició socialista d’informació a la conselleria sobre els projectes d’un parc eòlic i dos parcs solars “que hem vist en premsa que es podrien instal·lar al nostre poble».

El portaveu socialista demana conéixer el possible impacte que tindrien estes instal·lacions en la població, la flora i la fauna i el patrimoni de la localitat, en el cas que foren instal·lades. “Estos patrimonis són la riquesa més gran del nostre poble i les nostres comarques, i són la base sobre la qual s’assenta el desenvolupament econòmic i, en concret, les activitats turístiques, culturals i sostenibles. Per això, pensem que s’ha d’apostar per les energies renovables des de la responsabilitat i el diàleg entre totes les parts implicades”, ressalta Joan Ronchera.

A banda, tot i que no afecta Alcalà de Xivert-Alcossebre, el grup municipal socialista també ha manifestat la seua oposició a la línia de Molt Alta Tensió (MAT) de Forestalia (Els Ports) i demana les modificacions necessàries de la MAT de Red Eléctrica Espanyola (Morella-Almassora). “És necessari impulsar el diàleg amb els municipis afectats i que l’impacte siga al mínim possible”, conclou.

Pujar