7 de desembre de 2019 7/12/19

Ronchera: “Per la deixadesa de l'alcalde les famílies d'Alcalà-Alcossebre no poden deduir-se en l'IRPF el 15% de les despeses de guardería”

Ronchera: “Per la deixadesa de l'alcalde les famílies d'Alcalà-Alcossebre no poden deduir-se en l'IRPF el 15% de les despeses de guardería” - (foto 1)

  El portaveu del Grup Municipal Socialista d'Alcalá de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, denúncia que la mala gestió de l'alcalde de la localitat, el popular Francisco Juan, “suposa un càstig fiscal per a les famílies de la localitat que tenen xiquets o xiquetes en guarderies o escoles infantils”. Succeeix que “en aquest poble ningú pot acollir-se al desgravament del 15% en l'IRPF amb un límit de 270 euros pel simple fet que aquestes guarderies no tenen la consideració de Centre Autoritzat per la Generalitat”.

  Es tracta d'un problema que “és culpa, única i exclusiva de l'alcalde, que no ha fet els tràmits preceptius per a l'obtenció de l'esmentada qualificació”.

  Aquest fet torna a posar de manifest que “Francisco Juan i el Partit Popular suposen un molt mal negoci per a les famílies d'Alcalà-Alcossebre, perquè mentre en la nostra localitat és impossible acollir-se a aquestes deduccions, en la veïna Torreblanca sí que es pot fer”.

  Davant aquesta situació “clarament perjudicial per a les famílies d'Alcalà-Alcossebre”, Joan Ronchera exigeix a l'alcalde “que es pose les piles, que comence a treballar d'una vegada, i que inicie amb rapidesa els tràmits que permeten que en breu nostres guarderies figuren en la relació de centres autoritzats per la Generalitat”.

  ocultar
  Ronchera: “Per la deixadesa de l'alcalde les famílies d'Alcalà-Alcossebre no poden deduir-se en l'IRPF el 15% de les despeses de guardería”
  Pujar