4 de desembre de 2020 4/12/20

La Regidoria de Turisme valora la bona acollida de les activitats de senderisme i rutes guiades

La Regidoria de Turisme valora la bona acollida de les activitats de senderisme i rutes guiades - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Turisme valora la bona acollida de les activitats de senderisme i rutes guiades - (foto 2)

  Les activitats organitzades per la Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre, per als passats dies de Setmana Santa i Pasqua, han penjat el cartell de complet. Tant la gimcana familiar al castell de Xivert, que es va celebrar el divendres 14, com la ruta teatralitzada per Capicorb del dilluns 17, van aconseguir concitar un notable interès entre turistes i visitants que es trobaven al municipi. La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha assenyalat que "aquestes dues activitats ja van aconseguir molt d'èxit l'any passat, quan les vam posar en marxa de manera experimental. Després de comprovar que tenen una gran acceptació, hem decidit anar repetint-les durant tot l'any". Les dues activitats s'emmarquen en la programació dedicada al turisme familiar, que té una especial incidència des de la concessió al municipi del Segell de Turisme Familiar, per part de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses. A més, també s'han realitzat visites guiades al campanar i església parroquial d'Alcalà.

  La propera activitat programada, dins del calendari de la Regidoria de Turisme, serà el diumenge 30 d'abril i es dedicarà al "Senderisme Panoràmic" en els voltants de l'ermita de Santa Llúcia d'Alcossebre.

  D'altra banda, l'afluència de turistes i visitants a Alcalà-Alcossebre ha estat massiva durant tota la Setmana Santa i Pasqua. Roca destacava que "el bon temps ha influït i els empresaris turístics i hostalers del municipi ens han transmès les seues bones sensacions i que han tingut la impressió que aquesta Setmana Santa ha estat la que ha reunit a major nombre de visitants al nostre municipi, des fa molt temps".

  Pujar