17 de novembre de 2019 17/11/19

La Regidoria de Serveis segueix aplicant tractaments contra els mosquits

La Regidoria de Serveis segueix aplicant tractaments contra els mosquits - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Serveis segueix aplicant tractaments contra els mosquits - (foto 2)

  La Regidoria de Serveis de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre segueix la planificació de tractaments per evitar la proliferació de mosquits al terme municipal. La passada setmana van tornar a aplicar-se tractaments fumigant en embornals dels nuclis d'Alcalà i Alcossebre, en els voltants del riu Sant Miquel i barranc de la Coloma i actuant en l’entorn de les acumulacions d'aigua producte de les pluges dels últims dies.

  El regidor de Serveis, José Ángel Traver, destaca "el bon resultat de les accions desenvolupades en els mesos previs a l'estiu ja que s'ha notat un descens notable en el nombre d'insectes. Sens dubte, l'escassetat de pluges ha contribuït a aquesta situació però també els tractaments que hem aplicat" tot i que insistia en què"no podem abaixar la guàrdia i demanem tota la col·laboració ciutadana possible perquè vigilen la neteja de recipients o espais en què es s'acumula l'aigua, en propietat privada".

  Com a mesures efectives que es poden adoptar: garantir el manteniment de les piscines durant tot l'any o girar els testos i recipients perquè no s'acumule aigua al seu interior, per tal d'evitar que els mosquits no puguen pondre els seus ous ja que són capaços d'hivernar quan les temperatures són més baixes i aparèixer de nou amb la calor.

  ocultar
  La Regidoria de Serveis segueix aplicant tractaments contra els mosquits
  Pujar