elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre presenta la programació del Carnestoltes 2018

La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre presenta la programació del Carnestoltes 2018
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre presenta la programació del Carnestoltes 2018 - (foto 2)
  La Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre presenta la programació del Carnestoltes 2018 - (foto 3)

  Alcalà-Alcossebre tornarà a viure, un any més, la màgia del seu Carnestoltes i, com és tradicional, per partida doble, ja que la festa se celebra al cap de setmana del 9, 10 i 11 de febrer a Alcalà i el següent -16, 17 i 18 de febrer- a Alcossebre. Aquest any, el càrrec de Reina l'ocupa la jove Belén Vinuesa Rovira i, per primera vegada, la festa compta amb representant infantil, càrrec que ocupa la nena Àfrica Marín Seijas. La regidora de Festes, Susan Guillamón, destacava que "apostem per aquesta festa que és tan esperada durant tot l'any pels nostres veïns i, amb la novetat de la reina infantil, inculquem des de menuts l'esperit festiu de Carnaval".

  Des de la Regidoria de Festes d'Alcalà-Alcossebre s'ha preparat un complet programa d'actes que comença el dissabte 3 de febrer amb un curs de maquillatge artístic enfocat per millorar la tècnica dels maquillatges de Carnaval. El 9 de febrer tindran lloc les desfilades dels alumnes del CEIP Lo Campanar –aquest any, amb un recorregut més llarg- i la guarderia i ludoteca d'Alcalà i, a la nit, la Reina del Carnaval donarà la benvinguda a la festa des de l'Ajuntament, amb posterior ball a l'Espai d ' Oci. El dissabte 10 tindrà lloc la desfilada infantil a partir de les 16.00h i a partir de les 22.00h se celebrarà la gran desfilada que recorrerà els carrers d'Alcalà amb final al sambòdrom instal·lat a la plaça Juan Vilanova. Posteriorment, hi haurà ball a l'Espai d'Oci. Diumenge 11, a partir de les 18.00 hores, se celebrarà l'enterrament del Rei Don Carnal i de la sardina, amb la novetat de l'actuació especial de M. Babakus i Babafoc. L'edil assenyalava que "l'enterrament de la sardina serà molt especial aquest any, fent-lo més atractiu i divertit sobretot per al públic infantil".

  El Carnestoltes a Alcossebre començarà el divendres 16 de febrer amb les desfilades del CEIP La Mola i la ludoteca i la celebració de la Nit del Pijama que enguany es completa amb un monòleg a càrrec de Piter Pardo, un concurs al millor pijama i discomòbil. El dissabte al matí se celebrarà una nova edició del concurs "Una animalada per Carnestoltes" organitzat per Alcovet Clínica Veterinària. Una altra de les principals novetats del Carnestoltes 2018 és el canvi en el recorregut de la gran desfilada d'Alcossebre, que se celebrarà a partir de les 22.00h i passarà per l'avinguda Blasco Ibáñez, avinguda València, c / Sant Benet, C / Rench, C /Barquer, camí L'Atall, plaça Constitució, C / Sant Benet, avinguda València i avinguda Blasco Ibáñez. El sambòdrom estarà instal·lat al carrer Rench, front el centre mèdic. L'objectiu que es marca la Regidoria de Festes és que "la desfilada puga passar pels carrers més concorreguts i on es concentren els restaurants, bars i locals d'oci". En acabar la desfilada, hi haurà ball i discomòbil a la Carpa de Festes. La festa es donarà per conclosa diumenge amb el concurs de disfresses a l'Associació de Jubilats Sant Benet de Alcossebre.

  Des de l'Ajuntament, es convida "tant a veïns com a visitants a gaudir i visquen el Carnestoltes d'Alcalà-Alcossebre, ja siga veient les desfilades o assistint als balls que es van a celebrar tant a Alcalà com a Alcossebre", destacava la regidora de Festes.

  La programación completa pot descarregar-se al web municpal a travès de l'enllaç Carnaval 2018 que apareix al menú principal.

  Pujar