elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Esports organitza una jornada d'E-Games a l'Espai d'Oci d'Alcalà

La Regidoria d'Esports organitza una jornada d'E-Games a l'Espai d'Oci d'Alcalà

    La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha organitzat una jornada d'E-Games, que tindrà lloc el dissabte 27 d'abril, a partir de les 16.00h, a l'Espai d'Oci d'Alcalà. L'activitat s'emmarca en la iniciativa "12 mesos, 12 esports" i té en compte la important afició amb què compten els videojocs entre els xiquets i joves.

    L'entrada al recinte serà totalment gratuïta i els assistents podran triar diversos dispositius i opcions de joc: PlayStations per jugar al FIFA 19, Wii-U per Mario Kart 8, dos dispositius de Realitat Virtual per diferents jocs, un lloc de Xbox One per Just Dance, una Nintendo Switch i un simulador de conducció Real Racer X. Durant la vesprada tindrà lloc un torneig de FIFA 19 per a 32 persones i monitors s'encarregaran d'organitzar als assistents i de vetllar perquè les activitats es desenvolupen correctament.

    Des de la Regidoria d'Esports animen a grans i menuts, sense límit d'edat, "a participar en aquesta jornada, en la qual podran gaudir del joc de diferents dispositius i tipus de jocs".

     

    Pujar