elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre continua potenciant les rutes senderistes i de BTT pel terme municipal

La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre continua potenciant les rutes senderistes i de BTT pel terme municipal
  • El cap de setmana del 22 i 23 d'agost tindrà lloc un cap de setmana cicloturista

MÉS FOTOS
La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre continua potenciant les rutes senderistes i de BTT pel terme municipal - (foto 2)
La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre continua potenciant les rutes senderistes i de BTT pel terme municipal - (foto 3)

La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre segueix amb l'organització de diferents actes que potencien l'ús esportiu dels espais naturals amb els quals compta el terme municipal. Durant el mes de juliol s'han celebrat rutes BTT amb destinació Oropesa i Peníscola i el passat 9 d'agost la ruta es va dirigir fins al castell de Xivert. També s'han realitzat dues rutes senderistes a la Font de la Parra i a l'ermita de Saint Lucia i durant les pròximes setmanes es dirigiran a altres punts del parc natural de la Serra d’Irta, al castell de Xivert el 16 d'agost i entre cales, el 30 d'agost. Es tracta en tots els casos d'activitats amb monitors totalment gratuïtes i per a participar hauran d'inscriure's prèviament en la Tourist Info i seguir les recomanacions, com a ús de material propi i mantenir la distància de seguretat entre els participants.

A més, el 22 i 23 d'agost correspondrà a la fi de setmana cicloturista, amb ruta cicloturista no guiada amb punts d'informació a l'Església i campanar d'Alcalà i en l'ermita de Sant Antoni de Capicorb.

El regidor d'Esports, Jordi Batiste, animava a “veïns i visitants a participar en totes aquestes activitats, aprofitant el gran potencial natural del nostre terme municipal el que el fa ideal per a la pràctica d'esport a l'aire lliure”.

Pujar