elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els punts de platja accessible d’Alcossebre amplien el seu material

Els punts de platja accessible d’Alcossebre amplien el seu material
  • Se sumen dues noves cadires amfíbies, dos nous jocs de crosses i dues pèrgoles amb teulada, amb una inversió de 8.337 euros subvencionada al 40% per la Generalitat Valenciana

MÉS FOTOS
Els punts de platja accessible d’Alcossebre amplien el seu material - (foto 2)
Els punts de platja accessible d’Alcossebre amplien el seu material - (foto 3)

La Regidoria de Benestar Social d'Alcalà-Alcossebre ha gestionat l'ampliació del material dels punts de platja accessible, a les platges Carregador i Romana. La compra del nou material ha suposat una inversió de 8.337 euros, dels quals el 40% els aporta la Generalitat Valenciana, a través d'una subvenció de Vicepresidència, Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a la millora de les condicions d'accessibilitat, i la resta a càrrec de l’Ajuntament. La nova remesa de material consta de dues noves cadires amfíbies, dos jocs de crosses i dues pèrgoles amb teulada.

La regidora de Benestar Social, Melina Fradejas, ha destacat “les bones valoracions, per part dels usuaris, que obtenen aquests serveis de platja accessible” i que “l'objectiu de l'Ajuntament és continuar millorant-los, com hem fet amb la tramitació d'aquesta subvenció”.

Pujar