elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A punt de finalitzar la primera fase del nou parc i zona verda d'Alcalà de Xivert

A punt de finalitzar la primera fase del nou parc i zona verda d'Alcalà de Xivert
  • L'adequació d'aquest nou espai públic seguirà amb una segona fase que inclou noves zones de parc infantil natural, skatepark, berenadors i work-out

MÉS FOTOS
A punt de finalitzar la primera fase del nou parc i zona verda d'Alcalà de Xivert - (foto 2)
A punt de finalitzar la primera fase del nou parc i zona verda d'Alcalà de Xivert - (foto 3)
A punt de finalitzar la primera fase del nou parc i zona verda d'Alcalà de Xivert - (foto 4)

El nou parc i zona verda d'Alcalà de Xivert, situat en el camí Ferrocarril, en l'entrada sud del nucli urbà, ja està molt avançat en la seua primera fase d'actuació, que va començar a executar-se en el primer trimestre de l'any. En la zona d'actuació, la més pròxima a la via urbana, s'han instal·lat ja bancs d'obra i vorades i zones de plantació de flora i arbratge. També són visibles els nous aparells cardiosaludables i els jocs infantils i s'han construït uns banys públics per a donar serveis a les persones que es troben gaudint del parc. En la zona central, s'ha condicionat l'espai en el qual se situarà el castell infantil.

De manera paral·lela a la finalització d'aquesta primera fase, s'ha treballat en la segona fase del parc, que actuarà en una zona de més de 4.000 metres quadrats, situada en la zona més pròxima a la via del ferrocarril, i que comptarà amb espais oberts a l'aire lliure, parc infantil natural amb tirolina, zona de workout amb equipaments d'exercicis de musculació i estiraments i zones de skatepark i berenadors.

Aquest nou parc i zona verda d'Alcalà s'ha pensat com un espai de convivència per a diferents grups de població i, en comptar amb gran zona dedicada a vegetació, es convertirà en un pulmó verd dins del nucli urbà.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "la construcció d'aquest nou parc ha estat una prioritat i constitueix una aposta clara per la sostenibilitat i espais verds dins del municipi, a més de fomentar que els nostres veïns i veïnes disfruten a l'aire lliure ".

Pujar