18 de setembre de 2020 18/9/20

El PSPV-PSOE lamenta que el PP d'Alcalà de Xivert done l'esquena al col·lectiu LGTBIQ+

El PSPV-PSOE lamenta que el PP d'Alcalà de Xivert done l'esquena al col·lectiu LGTBIQ+ - (foto 1)

  La regidora d'Alcalà de Xivert-Alcossebre i secretària comarcal del PSPV-PSOE de Ports-Maestrat, Sara Cucala, lamenta la “desídia i irresponsabilitat” de l'alcalde del Partit Popular, Francisco Juan, que “ha sigut incapaç d'organitzar cap acte amb motiu de les celebracions que es realitzen a tot el món a favor de la diversitat sexual i del col·lectiu LGTBIQ+”. En la seua opinió, “resulta molt trist que la màxima autoritat del nostre poble done l'esquena a una reivindicació tan justa com aquesta”.

  Diu la regidora que “les i els socialistes no esperàvem molt de l'alcalde, però una vegada que li vam advertir dimecres passat en el ple municipal que s'acostaven les celebracions de l'Orgull 2019, no li costava res haver comprat una bandera arcoiris per a penjar-la del balcó de l'ajuntament, i haver publicat un manifest en suport del col·lectiu”.

  Davant aqueixa situació, Sara Cucula ha assenyalat que “des del PSPV-PSOE sempre estarem al costat de les persones que encara no han aconseguit la igualtat real i plena de drets”.

  Ha afegit que per a aconseguir-la “continuarem fent des de les institucions tota la pressió que siga necessària, també des de l'ajuntament d'Alcalà”.

  Per a finalitzar ha dit que “la nova regidora d’igualtat Marien Traver tampoc pot eludir les seues responsabilitats sol·licitant 100 dies de cortesía ja que reivindicacions dels drets a favor del col·lectiu LGTBIQ+ no poden esperar”.

  Pujar