elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou portal web municipal rep 71.000 visites en sis mesos

El nou portal web municipal rep 71.000 visites en sis mesos

    El portal web municipal d'Alcalà-Alcossebre www.alcaladexivert.es presenta bones xifres pel que fa a la seva implantació, després d'haver-se posat en marxa el passat mes de juny. En aquests primers sis mesos, segons dades de Google Analytics, 16.133 usuaris han accedit a la pàgina web municipal i s'han realitzat més de 71.000 visites a les diferents seccions, amb més de 26.000 sessions obertes. De mitjana, cada usuari que accedeix s'adreça a tres pàgines diferents dins el portal. Una dada molt rellevant és que la majoria d'usuaris que accedeixen al portal ho fan des d'un dispositiu mòbil (72,9% utilitzen Android, 26,62% IOS i 0,25% Windows) gràcies al seu format totalment accessible des de telèfons mòbils i tauletes. La majoria de visites que arriben redireccionades des de les xarxes socials ho fan des del Facebook de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre.

    La posada en marxa d'aquest nou web municipal, que ha comptat amb un projecte de disseny pioner a la província ha estat possible gràcies a la col·laboració del SEPAM de la Diputació de Castelló i a la formació rebuda pels treballadors de l'Ajuntament. Tota la informació municipal així com les notícies més rellevants s'actualitzen cada dia, coordinant-se amb les xarxes socials i altres aplicacions d'informació municipal per a mòbils. El web està estructurat en tres grans seccions -Veïns, Visitants i Seu Electrònica- i compta amb seccions dedicades a Agenda, publicació de fullets i programes de festa, agenda institucional, etc.

    L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "amb instruments com aquesta nova pàgina web acostem la gestió municipal a la ciutadania i oferim un canal de comunicació directe, en el qual consultar l'actualitat que genera l'Ajuntament i informacions d'utilitat i interès" i recordava que "la informació és clau per incrementar la participació i la interacció amb els nostres ciutadans, que canalitzem a través d'altres instruments com les xarxes socials o el correu electrònic participa@alcaladexivert.es ".

    Pujar