elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Pintura des d'ulls migrants”: l'art com a forma d'integració a Alcalà-Alcossebre

“Pintura des d'ulls migrants”: l'art com a forma d'integració a Alcalà-Alcossebre
  • La Regidoria de Benestar Social rep dos de les obres creades per un jove d'origen magrebí que reuneix elements del municipi amb la temàtica de la immigració

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert ha acollit el lliurament de dos quadres obra de Zakaria, un jove d'origen magrebí resident en el municipi, dins de l'acció “Pintura des d'ulls migrants”. Aquesta iniciativa intercultural es desenvolupa per part de la Regidoria de Benestar Social a través de l'Oficina Pangea, amb l'objectiu de motivar als joves del col·lectiu immigrant a expressar-se i demostrar les seues aficions. A través de la pintura, mostren la seua forma d'adaptació i integració usant el seu talent en la pintura com un ciutadà més en el municipi. Els quadres reflecteixen temàtica de migració barrejada amb altres indicadors en el municipi d'Alcalá de Xivert.

La regidora de Benestar Social, Melina Fradejas, ha rebut els quadres destacant “la gran faena de l'Oficina Pangea en tots els projectes d'integració que es desenvolupen des de l'Ajuntament” i valorant “l'esforç i implicació dels joves que han participat en aquesta iniciativa”.

Pujar