elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obren els punts de platja accessible de Carregador i Romana a Alcossebre

Obren els punts de platja accessible de Carregador i Romana a Alcossebre
  • S'ha ampliat l'horari durant els mesos de juliol i agost i el servei s'allargarà fins al 30 de setembre, s'han instal·lat noves passarel·les i completat el material amb caminadors de platja

MÉS FOTOS
Obren els punts de platja accessible de Carregador i Romana a Alcossebre - (foto 2)

El servei de platja accessible a les platges de Romana i Carregador de Alcossebre ha entrat en funcionament avui 15 de juny. L'horari durant els mesos de juny i setembre és de 11.00h a 19.00h i al juliol i agost, de 10:30h a 20.00h. Com a novetat, aquesta temporada estival 2022 suma diverses millores com l’ampliació de l'horari durant els mesos de juliol i agost i ampliació del temps de servei ja que aquest estiu es prestarà fins al 30 de setembre. A més, s'ha incorporat diferent material per als llocs, com a caminadors de platja i passarel·les per a facilitar accés a la mar, que se suma a les cadires amfíbies i els jocs complets de crosses, les tres zones amb teulada, la dutxa exterior i les casetes amb WC, dutxa i canviador, a més de la caseta magatzem.

Les platges de Alcossebre han incorporat aquesta temporada una altra mesura que les converteixen en més inclusives: les banderes amb el Codi de ColorADD que es van instal·lar des d'inici del servei de salvament i socorrisme perquè les persones amb daltonisme o discromatòpsia puguen identificar fàcilment l'estat de la mar.

La regidora de Benestar Social i Igualtat, Melina Fradejas, ha destacat que “som molt sensibles davant les demandes que els usuaris i usuàries d'aquests punts ens fan arribar i cada any intentem introduir millores i completar el servei, encara que sempre rebem molt bones opinions respecte a com s'està prestant i la infraestructura amb la qual compte. Ara amb l'ampliació de l'horari, en hores i dies i el nou material, pensem que hem fet un pas més a continuar millorant aquests punts de platges accessibles”.

Pujar