elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert acollirà el congrés internacional Sakka Ten Bonsai 2018

Alcalà de Xivert acollirà el congrés internacional Sakka Ten Bonsai 2018
  • L'Espai d'Oci d'Alcalà serà l'escenari d'aquesta cita els dies 2, 3 i 4 de novembre congregant associacions de diversos països

Alcalà de Xivert serà escenari d'un important esdeveniment a nivell internacional el 2018: el congrés internacional Sakka Ten Bonsai, que acollirà l'edifici Espai d'Oci d'Alcalà. Del 2 al 4 de novembre, tindran lloc demostracions de tècnica de bonsai a càrrec de mestres japonesos, conferències i masterclass. A més, durant tot el congrés, se celebrarà una fira amb exposició d'exemplars de bonsai, exhibicions d'art, cultura i jocs.

El congrés, que se celebra de forma rotativa a diversos països, està organitzat per la Nippon Bonsai Sakka Kyookal Espanya, amb la participació de l'entitat local El Bonsai Gaspatxer. Els presidents de les dues entitats, Xavier Redón i Javier Espallargues, es reunien recentment amb l'alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, i la regidora de Cultura, Maria Agut, per concretar les dates i les característiques de l'esdeveniment. L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre col·labora cedint tota la infraestructura i i instal·lacions i col·laborant en aspectes com la publicació de la revista que es reparteix entre els participants.

"Acollir actes d'aquestes característiques atrau nombrós públic i aficionats. A més, el fet que el congrés siga internacional, suposaran que molts participants, arribats des d'un altre països, coneguen el nostre municipi. Per això, en el moment en què se'ns va comentar, el considerem molt interessant ", ha assenyalat l'alcalde Francisco Juan.

Pujar