elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Nostra: el nou centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre obert 24 hores

La Nostra: el nou centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre obert 24 hores
  • L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris Alcalà-Alcossebre impulsen aquesta plataforma digital per a vendre a tothom

MÉS FOTOS
La Nostra: el nou centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre obert 24 hores - (foto 2)

El nou centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre ha obert les seues portes i comença a funcionar per a vendre i exportar els seus productes a tothom. Així, l'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris Alcalà-Alcossebre han impulsat la plataforma digital ‘La Nostra botiga Alcalà-Alcossebre’, un centre comercial que permet accedir als comerços, serveis, patrimoni, restauració i allotjaments de la localitat en tan sols un clic.

Així, a través de la web www.lanostra.eu, Alcalà-Alcossebre uneix a tots els professionals i empreses de serveis en una única plataforma perquè el consumidor puga comprar via online, rebre la compra a casa o acudir al comerç a arreplegar-la.

L'alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha explicat que “La Nostra és la millor alternativa per a donar vida al comerç local” i és un “centre motor que donarà moltes oportunitats de negoci i serà un èxit per a les empreses”. A més, el primer edil ha assenyalat que la web permet a cada empresa “gestionar la seua pròpia pàgina i pujar els seus productes i renovar continguts” per a “vendre a tota Espanya i l'estranger durant tot l'any les 24 hores al dia”.

De moment 45 empreses i comerços d'aquest municipi castellonenc s'han sumat a ‘La Nostra’ però la intenció de l'Ajuntament és que s'incorporen més empreses de la localitat. Per això, els dos primers anys la quota serà a cost zero i el consistori subvencionarà la compra de material informàtic perquè les botigues, empreses i comerços puguen unir-se al món de compra-venda digital. A més, a través de la Cambra de Comerç de Castelló s'ofereix formació als autònoms i pimes.

Per part seua, Jesús Sanmartín, president de l'Associació Empresaris Alcalà-Alcossebre, ha apuntat que ‘La Nostra’ és “l'única via per a generar desenvolupament econòmic en el municipi” i ha assegurat sentir-se “il·lusionat i satisfet” perquè aquest centre comercial digital és “la porta d'embarque per a restaurants, hotels, comerços, empreses de serveis i per a conèixer la història i el patrimoni de la nostra localitat”.

Què ofereix ‘La Nostra’

El centre comercial digital ‘La Nostra’ compta amb comerços d'alimentació i begudes, salut i cura personal, llar i cuina, informàtica, electrodomèstics, moda, centres de bellesa, assegurances, transport, Internet, massatgistes, immobiliàries, pintors i electricistes, a més d'allotjaments i rutes per Alcalà-Alcossebre.

Es tracta d'un punt de venda online en el qual s'uneixen empreses, establiments i professionals d'Alcalà-Alcossebre per a poder vendre els seus productes o oferir els seus serveis, compartint un espai web.

Pujar