elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els millors productes i serveis d'Alcalá-Alcossebre els trobaràs a tan sols un clic

https://www.elperiodic.com/val/alcxivert/millors-productes-serveis-dalcala-alcossebre-trobaras-sols-clic_761343
https://www.elperiodic.com/val/alcxivert/millors-productes-serveis-dalcala-alcossebre-trobaras-sols-clic_761343
  • La Nostra, el centre comercial digital obert 24 hores, permet realitzar les teues comandes i reserves des de qualsevol racó

Amb La Nostra Botiga d’Alcalà-Alcossebre, els comerços i negocis de la localitat del litoral castellonenc estan oberts les 24 hores i és que a través de la seua pàgina web www.lanostra.eu, pots realitzar les teues compres i fer les teues reserves amb tan sols un clic.

La Nostra compta amb 55 empreses i professionals adherits i a través de la web els clients poden accedir a 1.157 productes.

Entre els avantatges que pot trobar el consumidor està la possibilitat de realitzar la compra des de casa, o des del lloc de vacances, els enviaments es realitzaran en un màxim de 72 hores i el pagament s'efectuarà amb total seguretat. D'aquesta manera s'ofereix un servei addicional de comoditat en poder realitzar la compra sense moure's de casa.

La plataforma digital ‘La Nostra Botiga Alcalà-Alcossebre’ permet accedir també al patrimoni, restauració i allotjaments de la localitat accedint a www.lanostra.eu.

La Nostra Botiga Alcalà-Alcossebre és una alternativa a la compra tradicional i permet accedir als productes d'aquest municipi des de qualsevol part del món. A més de ser un motor d'oportunitat de negoci i de creixement per a les empreses que gestiona, amb total llibertat, la seua pròpia pàgina on insereixen els seus productes o serveis, així com les ofertes, i els permet renovar continguts constantment per a adaptar-se a les últimes novetats.

Què ofereix ‘La Nostra’

El centre comercial digital ‘La Nostra’ compta amb comerços d'alimentació i begudes, salut i cura personal, llar i cuina, informàtica, electrodomèstics, moda, centres de bellesa, assegurances, transport, Internet, massatgistes, immobiliàries, pintors i electricistes, a més d'allotjaments i rutes per Alcalà-Alcossebre.

Es tracta d'un punt de venda online en el qual s'uneixen empreses, establiments i professionals d'Alcalà-Alcossebre per a poder vendre els seus productes o oferir els seus serveis, compartint un espai web.

Pujar