elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre compta amb més de 280 xiquets i xiquetes

L’Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre compta amb més de 280 xiquets i xiquetes
  • Aquesta iniciativa, que organitza l'Ajuntament, amplia el seu horari, ofereix el servei de menjador i allarga la seua durada fins a finals d'agost, amb la finalitat d'afavorir la conciliació familiar durant els mesos d'estiu

MÉS FOTOS
L’Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre compta amb més de 280 xiquets i xiquetes - (foto 2)
L’Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre compta amb més de 280 xiquets i xiquetes - (foto 3)

L’Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre va obrir les seues portes el 3 de juliol per a més de 280 xiquets i xiquetes. Es tracta de l'alternativa organitzada per l'Ajuntament per a facilitar la conciliació familiar durant les vacances escolars d'estiu i enguany ha incorporat diverses millores dirigides a aquest efecte, com l'ampliació del seu horari ja que, a l'horari ordinari, de 10.00h a 13.00h podran sumar-se-li serveis de 8.00h a 10.00h, de 13.00h a 14.00h i de 15.30h a 17.00h. A més, enguany s'amplia la durada fins al 25 d'agost.

Una altra novetat important ha estat la introducció de l'opció de menjador per a les famílies que així ho requereixen. En Alcossebre, 47 xiquets i xiquetes han optat per sol·licitar aquest nou servei durant el mes de juliol mentre que, en Alcalà, han estat 26. En el cas del menjador, l'Ajuntament assumeix el 50% del cost per a cada usuari al qual es se suma l'increment de monitors, durant el servei de menjador.

Com a millora, s'ha instal·lat una carpa al pati del CEIP La Mola que alberga l’Escola d’Estiu d'Alcalà, a càrrec de l'Ajuntament, per a proporcionar un espai amb ombra a causa de les altes temperatures que es registren durant els mesos de juliol i agost, amb la finalitat que els nens i nenes tinguen el màxim confort possible.

Enguany, la temàtica de l’Escola d’Estiu gira entorn dels dinosaures i es realitzaran activitats diverses així com activitats conjuntes entre les dues seus, com l'acampada.

L'Alcalde Francisco Juan ha visitat avui ambdues Escola d’Estiu, al costat de les regidores d'Educació, María Agut, i Joventut i Infància, Malena Herrera, per a comprovar el bon inici de l'activitat i ha destacat que “encara que suposa un important augment del cost econòmic de l’Escola d’Estiu per a l'Ajuntament, ens vam comprometre amb les famílies al fet que s'ampliaria l'horari, el calendari i comptarien amb servei de menjador i així ho hem complert, pensant sobretot a oferir una opció molt completa perquè els xiquets i xiquetes passen les seues vacances en un entorn que els divertisca però els continue formant”.

Pujar