1 d’octubre de 2020 1/10/20

L'Ajuntament reconeix la tasca de Friends of Alcossebre

L'Ajuntament reconeix la tasca de Friends of Alcossebre - (foto 1)
  • L'entitat va celebrar un sopar per commemorar el seu 10è aniversari amb socis, col·laboradors i representants del consistori

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre s'ha sumat a la celebració del 10è aniversari de l'associació Friends of Alcossebre, agraint a l'entitat la seua constant tasca solidària i implicació amb el teixit social i associatiu del municipi. L'entitat, que reuneix l'extensa colònia britànica resident al municipi, va celebrar ahir a la nit un sopar en què van festejar els seus deu anys d'història i es va fer un repàs a les diferents recollides de fons i accions solidàries que l'entitat ha realitzat.

Per part del consistori, l'alcalde Francisco Juan va fer entrega a la presidenta Linda Mustard d'una silueta representant l'església i el campanar d'Alcalà i es va dirigir als assistents recalcant que "sou gaspatxers per elecció i ens sentim molt orgullosos que formeu part de nostre municipi ". Juan va agrair les diferents accions solidàries i de col·laboració amb altres associacions de la localitat, com la recent dotació de desfibril·ladors als centres de jubilats d'Alcalà i Alcossebre. Per la seua banda, la presidenta Linda Mustard va agrair la tasca dels voluntaris, tant britànics com espanyoles i "la col·laboració constant de l'Ajuntament".

L'acte va reunir un centenar d'assistents i va comptar amb representants de nombroses associacions del municipi.

Pujar