elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la Escola d’Estiu 2022

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la Escola d’Estiu 2022
  • De l'1 de juliol al 12 d'agost, en horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat d'ampliar horari de 8.00h a 14.00h, per a una major conciliació

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la Escola d’Estiu 2022 - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la Escola d’Estiu 2022 - (foto 3)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, des de la Regidoria d'Educació, ofereix la possibilitat a les famílies amb fills i filles de 3 a 12 anys de participar en la Escola d’Estiu 2022. Una alternativa lúdica i educativa que tindrà lloc de l'1 de juliol al 12 d'agost, amb l'objectiu que els més menuts i menudes tinguen una opció durant les vacances escolars. L’Escola d’Estiu s'emplaçarà tant en Alcossebre com en Alcalà, en els centres educatius (CEIP La Mola d’Alcossebre i CEIP El Campanar d'Alcalà) i comptarà amb un horari de 10.00h a 13.00h, amb la possibilitat de poder ampliar-se de 8.00h a 14.00h, amb la finalitat d'aconseguir la major conciliació familiar possible.

Les famílies interessades podran realitzar la inscripció de manera en línia, del 18 de maig al 5 de juny. Les famílies que hagen emplenat prèviament el formulari d'inscripció, hauran de passar per l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert i les Oficines Municipals de Alcossebre del 6 al 10 de juny per a recollir la carta de pagament i formalitzar així la matrícula. Una vegada realitzat el pagament, s'haurà de lliurar el justificant del banc a l'Ajuntament. Els preus dependran de l'horari i calendari triats i podran consultar-se en el mateix formulari en línia però existeixen descomptes, en el cas de dos o més germans o germanes.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha destacat que “un any més, oferim a les famílies una opció molt completa perquè els seus fills i filles aprofiten les seues vacances escolars en un entorn divertit però també enriquidor i formatiu”.

Pujar