elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre tracta amb les colles la celebració del Carnaval 2022

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre tracta amb les colles la celebració del Carnaval 2022
  • Es va exposar als representants de les colles com afectaria la normativa sanitària als actes del Carnaval i per unanimitat van acceptar adaptar-se a les limitacions segons la situació sanitària del moment

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre va tractar anit amb les collas del Carnaval la celebració del Carnaval 2022 en els dos nuclis. Per part del consistori, es va exposar als representants de les collas que els actes estaran limitats per les restriccions imposades per la situació sanitària del moment. Avui dia, la normativa autonòmica imposaria que els participants en la desfilada haurien de portar màscara, no podrien consumir beguda, menjar o fumar, hauria de respectar-se l'espai de la cada colla i ampliar-se la distància entre les diferents colles mentre durés la desfilada. Totes les colles presents en la reunió, un total de 14, van mostrar la seua postura afirmativa a participar en Carnaval,  unes festes diferents i que haurà de respectar-se la normativa. Presa aquesta decisió consensuada, Ajuntament i colles van acordar tornar a reunir-se després del període nadalenc, coincidint amb les dates en les quals comencen tots els preparatius, confirmar definitivament que se celebra el Carnaval i determinar qüestions més específiques com a programa d'actes, recorregut de la desfilada, etc.

Des de la Regidoria de Festes, el regidor Jordi Batiste va exposar que "la intenció de l'Ajuntament és realitzar el màxim d'actes que permeti la normativa que estiga en vigor al febrer de 2022 però volem comptar amb l'opinió dels participants per a saber si estan disposades a adaptar-se a aquestes limitacions i totes les decisions que es prenguin seran prenent com a referència la majoria de collas".

Pujar