elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre suspèn NadalParc i activitats municipals per l'increment de contagis de COVID-19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre suspèn NadalParc i activitats municipals per l'increment de contagis de COVID-19
  • Coordinació entre Policia Local i Guàrdia Civil per a controlar que es respecten les mesures en els establiments públics: ús del passaport COVID, distàncies de seguretat i evitar aglomeracions

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre suspèn NadalParc i activitats municipals per l'increment de contagis de COVID-19 - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha comunicat la suspensió de NadalParc, que s'anava a celebrar del 28 al 30 de desembre en Alcalà i del 3 al 4 de gener en Alcossebre, així com de les activitats de la programació nadalenca previstes en interiors (projeccions de cinema infantil), com una mesura de seguretat i prevenció davant l'increment de casos de COVID-19 en el municipi, en les últimes setmanes. També se suspenen les activitats esportives municipals i de l'Escola de Persones Adultes, a partir del 20 de desembre, estan suspesos el ball i el bingo en les Associacions de Jubilats i, des de l'Ajuntament, s'ha recomanat a les entitats locals que no celebren actes en recintes interiors o on no es puguen complir les mesures de seguretat. Per a accedir al registre de l'Ajuntament i Oficines Municipals de Alcossebre haurà de sol·licitar-se cita prèvia. Els actes de la programació de Nadal prevists en exteriors, com l'arribada del Papà Noel, tallers infantils i cavalcada de Reis se celebraran respectant totes les mesures de seguretat.

Des de la Policia Local i la Guàrdia Civil es manté una coordinació constant realitzar controls que garantisquen el compliment de les mesures de seguretat en establiments públics, com l'ús del passaport COVID, evitar aglomeracions i mantenir les distàncies de seguretat.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “hem de tornar a fer una crida a la ciutadania perquè extreme totes les mesures de seguretat i siguem responsables” i destacava que “estem a l'espera que, per part del Govern central i les autonomies, es puguen concretar mesures d'aplicació general més àmplies ja que la situació és greu a tots els nivells”.

Pujar