elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre repeteix el taller familiar per a fomentar el bon ús de les xarxes socials en xiquets i joves

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre repeteix el taller familiar per a fomentar el bon ús de les xarxes socials en xiquets i joves
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre repeteix el taller familiar per a fomentar el bon ús de les xarxes socials en xiquets i joves - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través del EEIIA- Equips Específics d'Intervenció amb Infància i Adolescència (antic SEAFI), organitza la segona edició del "Taller per a pares i mares: Com fomentar el bon ús de les xarxes socials en els nostres fills" , que constarà de diverses xerrades i un videofòrum. L'activitat es coordina des de la regidoria de Benestar Social i la Policia Local d'Alcalà-Alcossebre. La primera edició va tenir lloc el passat mes de novembre i la regidora de Benestar Social, Desa Pitarch, ha destacat que "l'anterior edició va tenir una acollida excel·lent i, per això, no hem tardat a organitzar una segona edició i, perquè tinga més capacitat d'assistències, totes les sessions són dobles". Els dimecres les sessions tindran lloc a les 18.30ha l'IES Serra d'Irta i els dijous, a les 15.30h, al CEIP Lo Campanar. Començaran el 7 i 8 de març amb la xerrada "Xarxes Socials. Bon ús i abús "a càrrec de Paco García, psicòleg de l'EEIIA. Els dies 13 i 14 de març tindrà lloc el videofòrum "El perill de les xarxes socials" que comptarà amb la projecció d'una pel·lícula sobre la temàtica i posterior debat. El 20 i 21 de març, Manuel Tàrrega, membre de la Policia Local, parlarà sobre "El meu primer mòbil: recomanacions i riscos" i el dimecres 27 i dijous 28 es tancarà amb "Xarxes socials i addiccions", a càrrec d'Albert Rodríguez, educador social de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Benicarló.

  "Psicòlegs, educadors o fins i tot des de la Policia, coincideixen que l'accés dels menors a les xarxes socials està suposant una sèrie de trastorns, addiccions i perills que, per prevenir-se, s'han de conèixer molt bé per part dels pares. Per això pensem que cal informar i conscienciar, tant als pares i mares com als mateixos menors ", ha explicat l'edil Desa Pitarch.

  L'assistència és gratuïta però cal inscriure's, trucant per telèfon al EEIIA (964 157151) o a l'Ajuntament d'Alcalà (964 410301) o oficines municipals d'Alcossebre (964 157376).

  Pujar