elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza obres de millora d'accessibilitat en els dos nuclis urbans

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza obres de millora d'accessibilitat en els dos nuclis urbans
  • S'està actuant per a eliminar barreres arquitectòniques en diversos trams de voreres per als vianants amb una superfície total de 132 metres

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza obres de millora d'accessibilitat en els dos nuclis urbans - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre està executant una àmplia actuació de millora d'accessibilitat en trams de voreres per als vianants. Les obres consisteixen en l'eliminació de barreres arquitectòniques, eliminant les vorades i rebaixant el paviment existent a nivell de pas del vianant, amb el paviment adequat a la normativa vigent. En concret, s'actua sobre una superfície total de 132 metres, en voreres situades en l'avinguda del Ferrocarril i Passeig Herois del Marroc d'Alcalà i en l'avinguda Castelló, carrer La Mola i carrer Aljub de Alcossebre.

L'actuació té un cost de 25.000 euros, dels quals 22.000 estan inclosos en el Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació Provincial.

El regidor d'Urbanisme, Miguel Martorell, ha assenyalat que “realitzem constantment actuacions de millora de l'accessibilitat, ja siga a través d'obres de major quantia, com és aquest cas, com cada vegada que es realitzen obres de millora de serveis. El nostre objectiu és aconseguir un municipi cada vegada més accessible i adaptat a la mobilitat”.

Pujar