elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza un curs per ensenyar als veïns com tramitar documents electrònicament

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza un curs per ensenyar als veïns com tramitar documents electrònicament
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza un curs per ensenyar als veïns com tramitar documents electrònicament - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, en el seu esforç continuat per apropar l'administració als veïns, ha organitzat un curs pràctic obert a tota la ciutadania sobre el certificat digital i tots els tràmits que es poden realitzar després de la seua expedició. De fet, el consistori s'ha convertit en punt PRU i i ja emet certificats digitals.

  El curs tindrà lloc el dissabte 24 de març, de 9.30h a 13.00ha l'edifici CESAL d'Alcalà. Els participants poden portar un ordinador portàtil i el certificat digital, el que els permetrà realitzar la pràctica en aquest mateix moment. En qualsevol cas, també poden inscriure encara que no disposen d'ordinador i no tinguen el certificat digital.

  Funcionaris municipals explicaran com generar el certificat, instal·lar-lo i exportar-lo en el navegador web, com tramitar documents amb les diferents administracions públiques, realitzar sol·licituds telemàtiques i rebre notificacions i signar digitalment documents. Es tracta d'una informació molt útil per als ciutadans, sobretot tenint en compte que, en els pròxims mesos, entrarà en vigor la nova llei que exigirà que empreses i autònoms passin a relacionar-se amb l'Administració a través de la tramitació electrònica. Els interessats a inscriure poden fer-ho a través d'un apartat especial habilitat al menú principal de la pàgina web municipal.

  En el cas de l'Ajuntament, la gestió de tràmits a través de la seu electrònica comporta múltiples avantatges: rapidesa, oberta 24 hores, comoditat a l'hora d'emetre documents i rebre notificacions des de l'ordinador o dispositius mòbils, etc. L'Alcalde Francisco Juan ha animat els veïns "a aprofitar aquest curs que, des de l'Ajuntament, s'ha pensat perquè puguin posar-se al dia i aprofitar els recursos amb què comptem per acostar l'administració electrònica a tots".

  Pujar