elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre el procés de pressupostos participatius

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre el procés de pressupostos participatius
  • Fins al 29 d'octubre els veïns podran reflectir els seus suggeriments per a noves inversions, obres o actuacions i enviar-les per mail o dipositar-les en les urnes instal·lades a l'Ajuntament d'Alcalà o Oficines Municipals d’Alcossebre

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre a la participació ciutadana l'elaboració dels pressupostos 2022, amb la finalitat que els veïns i veïnes traslladen les seves propostes perquè puguen plasmar-se en els comptes municipals. La ciutadania podrà fer-ho descarregant-se un formulari en línia o recollint-lo en el registre de l'Ajuntament d'Alcalà o Oficines Municipals de Alcossebre, emplenant-lo i enviant-lo per correu electrònic a participa@alcaladexivert.es o dipositant-lo en les urnes instal·lades en el registre de l'Ajuntament o en les Oficines Municipals de Alcossebre. Les propostes es recolliran fins al 29 d'octubre.

Els tècnics municipals estudiaran totes les propostes que es reben, per a confirmar la seua viabilitat, si s'emmarquen en les competències municipals i la seua valoració econòmica, tant si es tracta d'inversions, obres o actuacions. Per part de l'equip de govern, es valoraran aquelles que es consideren més positives i viables i s'inclouran en els pressupostos 2022. Com és habitual a l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, està previst que els comptes municipals per al pròxim exercici puguen portar-se a aprovació plenària en el ple del mes de novembre, que enguany se celebrarà el dimecres 29 de novembre.

La regidora d'Hisenda, María Agut, ha assenyalat que “volem que els pressupostos municipals plasmen inversions i actuacions prioritàries per als nostres veïns i veïnes i per això pensem que la seua participació és fonamental”.

Pujar