elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre lamenta la cancel·lació de la Volta Castelló Fèmines by VCV per falta de suports econòmics

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre lamenta la cancel·lació de la Volta Castelló Fèmines by VCV per falta de suports econòmics
  • L'Alcalde Francisco Juan lamenta que "altres institucions no hagen volgut apostar per la primera edició d'una prova com aquesta on van units esport i igualtat de gènere"

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre lamenta la cancel·lació de la Volta Castelló Fèmines by VCV al no haver obtingut el suport econòmic suficient per garantir el desenvolupament de la prova, segons ha comunicat oficialment l'organització. Alcalà-Alcossebre acollia una de les etapes de la prova el dissabte 29 de febrer i es comptava ja amb les preceptives autoritzacions per part de la Unió Ciclista Internacional i organismes implicats. Les dues etapes restants anaven a disputar-se a les localitats d'Onda i Benicàssim. 22 equips professionals ja havien confirmat la seva presència en la prova, amb la participació de 132 ciclistes, amb presència destacada de l'equip espanyol World Tour-Movistar Team i diversos equips internacionals.

L'Alcalde Francisco Juan ha lamentat que "altres institucions, com la Diputació Provincial, no hagen volgut apostar per una volta ciclista femenina a la província i, des de l'organització, no hagin tingut més remei que cancel·lar". Juan ha insistit en què "no s'entén com, per part de la Diputació, no hagen estat més sensibles a la visibilitat per a l'esport femení que tindria aquesta prova i donar-li el suport necessari en aquesta primera edició". A més de l'aposta a nivell d'igualtat de gènere que suposava la prova, constituïa també un important revulsiu i atractiu turístic per al municipi ja que aquest tipus de competicions comporten la visita de nombrosos aficionats al ciclisme.

Pujar