elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre implica la joventut en la promoció del municipi a través d'un concurs de vídeos en Tik Tok

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre implica la joventut en la promoció del municipi a través d'un concurs de vídeos en Tik Tok
  • Mitjançant vídeos curts en els quals es mostren els llocs més representatius del municipi

  • Es triaran els tres millors vídeos que rebran accessoris informàtics com a premi

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre implica la joventut en la promoció del municipi a través d'un concurs de vídeos en Tik Tok - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre implica la joventut en la promoció del municipi a través d'un concurs de vídeos en Tik Tok - (foto 3)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa una nova iniciativa que pretén implicar els i les joves del municipi, aprofitant la gran acceptació de les xarxes socials i, en concret, de la plataforma Tik Tok. Es tracta del concurs “Sóc de poble” que anima a joves, de 12 a 30 anys, a publicar vídeos de xicotet format en la xarxa social Tik Tok que mostren els llocs més emblemàtics o representatius del municipi. Els vídeos han de tindre una extensió mínima de 30 segons i màxima d'1 minut i s'admetrà un màxim de 3 vídeos per participant. Els vídeos poden enviar-se per correu al mail joventutalc@gmail.com, per missatge privat a l'Instagram @joventutalc o publicar directament en Instagram etiquetant a l'usuari @joventutalc. El termini de presentació és del 31 de març a l'11 d'abril.

Un jurat valorarà els vídeos presentats per la seua originalitat, imaginació i creativitat i s'atorgaran els següents premis: per al primer classificat, gamepad per a mòbil o Tauleta i auriculars sense fils; per al segon classificat, smartband (polsera d'activitat física i altaveus sense fils) i tercer premi, cércol de llum LED i trípode o pal selfie.

En finalitzar el concurs i, amb l'objectiu de difondre els vídeos guanyadors, es publicaran des de les xarxes socials de l'Ajuntament i es recopilaran, en un vídeo conjunt.

La regidora María Agut animava als i les joves a “aprofitar els dies de Setmana Santa i Pasqua a mostrar els seus llocs favorits del municipi afegint música o comentaris i, d'aquesta manera, augmentar la promoció de la localitat en canals tan seguits per la joventut com Tik Tok o Instagram”.

Pujar