16 de gener de 2021 16/1/21

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre estableix un dispositiu preventiu per a evitar concentracions a les platges en la nit de Sant Joan

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre estableix un dispositiu preventiu per a evitar concentracions a les platges en la nit de Sant Joan - (foto 1)
  • Cinc patrulles de Guàrdia Civil i Policia Local es disposaran en els accessos de les principals platges per a evitar qualsevol tipus de concentració de persones, com a sopars i fogueres

La Policia Local i la Guàrdia Civil d'Alcalà-Alcossebre han preparat un dispositiu conjunt per a evitar que es produisquen aglomeracions de persones amb motiu de la nit de Sant Joan a les platges de Alcossebre. Des de l'Ajuntament, ja es van anul·lar els actes que tradicionalment se celebraven amb motiu d'aquesta festa, com el correfoc, la foguera i els focs artificials. A través del dispositiu preventiu, format per cinc patrulles de Guàrdia Civil i Policia Local, que es disposaran en els accessos de les principals platges, s'informarà els veïns i veïnes i visitants que no estarà permès realitzar sopars, fogueres o trobades amb gran quantitat de persones. Les patrulles començaran a informar sobre les 20.00h, amb l'objectiu sobretot d'actuar de manera dissuasiva. Sí que es permetrà l'accés a les platges de manera individual o en grups reduïts, controlant l'aforament.

“El que pretenem evitar és que es produisquen grans concentracions de persones perquè hem de recordar que, a les platges, ha de continuar respectant-se la distància de seguretat de 1,5 metres entre totes les persones”, ha destacat la regidora de Policia, Selene Blázquez.

Pujar