elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre edita una guia d'ajuda a les víctimes de violència de gènere

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre edita una guia d'ajuda a les víctimes de violència de gènere
  • És una de les accions de la Regidoria d'Igualtat dins de les polítiques de prevenció i suport a les víctimes per a què identifiquen aquest tipus de violència, sàpiguen amb quins recursos compten, els seus drets i mesures per a protegir-se

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre edita una guia d'ajuda a les víctimes de violència de gènere - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha editat una guia contra la violència de gènere, amb l'objectiu de continuar donant suport a les víctimes d'aquesta mena de violència, informar-los sobre quins recursos compten a nivell local i comarcal, quins són els seus drets, mesures d'autoprotecció o mites i realitats sobre la violència de gènere. La guia, escrita per la psicòloga i especialista Luisa Velasco, es dirigeix a les dones que puguen estar sofrint violència masclista, perquè puguen identificar-la, amb especial atenció al col·lectiu d'adolescents i joves però també es dirigeix a persones de l'entorn de la víctima, perquè reconeguen conductes i puguen ajudar-la. La guia s'ha editat amb part dels fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

La regidora d'Igualtat, Melina Fradejas, ha destacat que “el nostre Ajuntament està compromès des de fa molt temps contra la violència de gènere, amb accions per a visibilitzar i conscienciar a la població en general. Amb aquesta guia, pretenem que les possibles víctimes comptin amb una eina a través de la que identificar el que els està passant i on es recull com han d'actuar i amb quins recursos compten”.

La guia ja s'ha repartit, per part de l'Ajuntament, en els següents punts: Serveis Socials Municipals, Policia Local, Guàrdia Civil, Centres de Salut i Punts Violeta de les farmàcies i Oficines de Turisme, en els quals estarà a la disposició de les persones interessades a obtenir-la.

Pujar