27 d’octubre de 2020 27/10/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i el Departament de Salut signen el conveni per a la UHD

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i el Departament de Salut signen el conveni per a la UHD - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i el Departament de Salut signen el conveni per a la UHD - (foto 2)

  La posada en marxa del servei d'Unitat d'Hospitalització Domiciliària-UHD a Alcalà de Xivert ja és un fet. L'Alcalde Francisco Juan i la gerent del Departament de Salut de Vinaròs, Ana Arizón, han signat avui el conveni que ho farà possible. L'Ajuntament cedeix l'ús d'un vehicle municipal, perquè els professionals sanitaris puguen desplaçar-se des de l'Hospital de Vinaròs fins als domicilis dels pacients d’Alcalà que rebran atenció. A més de cedir l'ús del vehicle, l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, es farà càrrec de l'assegurança del cotxe.

  L'Alcalde ha recordat que "des de l'Ajuntament, hem estat treballant per aconseguir aquest servei des de fa més de dos anys. Per part de la Generalitat Valenciana, la principal objecció ha estat sempre que no comptaven amb un vehicle. Al comprovar que aquest era el principal impediment, des del consistori vam decidir cedir l'ús d'un cotxe que ja formava part del parc mòbil municipal i posar-lo a la seua disposició per cobrir els desplaçaments del personal sanitari".

  De moment, el servei es prestarà en el nucli d'Alcalà però "insistirem perquè, en un futur, es puga estendre també al nucli d'Alcossebre". Juan ha volgut destacar "la predisposició i eficiència dels responsables del Departament de Salut de Vinaròs per posar solució a aquesta problemàtica que patiem des de fa temps" i ha agraït "els constants contactes mantinguts des de l'Ajuntament amb la gerència del Departament i els responsables sanitaris".

  Pujar