elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca dues beques de formació per a informadors turístics

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca dues beques de formació per a informadors turístics

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha convocat dues beques de formació i especialització en l'àmbit de la promoció i la informació turística que tenen com a objectiu contribuir a la formació d'estudiants o acabats de graduar que vulguin desenvolupar la seva activitat en el sector turístic local, amb el tal que posen en pràctica i amplien els seus coneixements realitzant diferents funcions, com a informadors turístics, a les Oficines Municipals de Turisme d'Alcalà i Alcossebre.

    Les beques tenen una dotació de 600 euros bruts mensuals i dues tenen una durada de 3 mesos (del 15 de juny al 14 de setembre). L'horari dels becaris serà de 25 hores setmanals, en horari a distribuir per la Regidoria de Turisme.

    Com a requisits, figuren estar cursant cicles formatius de graus superior, batxiller o ensenyaments universitaris de grau, diplomatura o llicenciatura o haver finalitzat els estudis en els anys 2016, 2017 o 2018. Les bases i la sol·licitud d'admissió poden consultar-se i descarregar-se en la Seu Electrònica del web municipal d'Alcalà de Xivert. El termini de presentació d'instàncies finalitza el 23 de maig.

    La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha assenyalat que "aquestes beques contribueixen a seguir amb la formació d'un sector tan important en el nostre municipi com és el turístic, a més d'oferir l'oportunitat de treballar, durant tres mesos, a joves del nostre municipi".

    Pujar