elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca una beca de formació per a informador turístic i una altra per a tasques administratives

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca una beca de formació per a informador turístic i una altra per a tasques administratives

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha convocat dues noves beques amb l'objectiu de promoure i fomentar l'aprenentatge laboral i, d'aquesta manera, millorar la incorporació al mercat laboral dels veïns de la localitat.

  S'ha convocat una beca de formació i especialització en l'àmbit de la promoció i la informació turística que contribuirà a la formació d'estudiants o acabats de graduar que vulguen desenvolupar la seva activitat en el sector turístic local, amb la finalitat que posin en pràctica i amplien els seus coneixements realitzant diferents funcions, com a informadors turístics, a les Oficines Municipals de Turisme d'Alcalà i Alcossebre. Com a requisits figuren haver finalitzat o trobar-se cursant últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior de Formació Professional, Batxiller o equivalent o Ensenyaments universitaris de Grau, Llicenciatura o Diplomatura.

  La beca tindrà una durada d'un any, amb possibilitat de pròrroga per un altre. La dedicació és de 36,25 hores setmanals, en horari a determinar per la Regidoria de Turisme. La dotació econòmica és de 870 euros bruts mensuals. Les bases i la sol·licitud d'admissió poden consultar-se i descarregar-se a la seu electrònica del web municipal d'Alcalà de Xivert. El termini de presentació finalitzarà deu dies després de la seua publicació en el BOP. Una comissió de valoració avaluarà els mèrits dels que opten a la beca, tenint en compte el coneixement de l'entorn i del sector turístic en el municipi així com el domini oral de l'anglès i el francès.

  D'altra banda, s'ha convocat una beca per a la millora de l'ocupabilitat per a persones desocupades, per a realitzar tasques administratives a l'Ajuntament. La beca està dotada amb 700 euros bruts, amb una durada de 6 mesos, i una jornada laboral de 36,25 hores. Els aspirants han de tenir titulació corresponent a Batxiller, Cicles Formatius de Graus Superior o equivalent, relacionats amb les tasques a exercir.

  Les sol·licituds s'han de presentar els dies 18 i 19 de juliol al registre de l'Ajuntament d'Alcalà. Les bases i la sol·licitud d'admissió poden consultar-se i descarregar-se a la seu electrònica del web municipal d'Alcalà de Xivert. 

  Pujar