elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre començarà el repartiment de màscares per a tota la població el dilluns 4 de maig

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre començarà el repartiment de màscares per a tota la població el dilluns 4 de maig
  • Es repartiran màscares per a adults i per a població infantil en quatre punts de distribució en Alcalà i Alcossebre

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre començarà el repartiment de màscares a tota la població el dilluns 4 de maig, tant màscares per a adults com per a la població infantil. "Comencem amb el repartiment de màscares per a tota la població, tant adults com xiquets i xiquetes, ja que ja comptem amb el primer encàrrec de 3.000 màscares i estem a l'espera de rebre el segon encàrrec, amb altres 3.000 màscares, gestionat a través de la Diputació Provincial. En total, l'Ajuntament ha comprat 6.000 màscares amb recursos propis", ha explicat l'Alcalde Francisco Juan.

El repartiment es realitzarà els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 10.00h  a 13.00h, en quatre punts de distribució:

En Alcalà, les persones amb cognoms que comencen de la A a la K hauran d'acudir a l'edifici CESAL; les persones amb cognoms de la L a la Z hauran d'acudir a la Casa de la Cultura.
En Alcossebre, les persones amb cognoms que comencen de la A la K hauran d'acudir a les Oficines Municipals; les persones amb cognoms de la L a la Z hauran d'acudir a la Biblioteca Municipal.

Per a la recollida de les màscares, serà imprescindible presentar el Document Nacional d'Identitat. Es recomana que una mateixa persona puga recollir les màscares dels seus familiars, aportant el DNI. En el cas dels menors, haurà d'aportar-se el DNI o llibre de família. També s'habilitarà un servei de repartiment a domicili per a col·lectius d'alt risc o persones amb mobilitat reduïda al qual es pot accedir cridant a Serveis Socials al 964.157.150.

Previ a aquest repartiment per a tota la població, l'Ajuntament ja ha repartit màscares per a tots els establiments oberts al públic i s'han distribuït màscares solidàries, realitzades per veïns i veïnes de manera altruista, entre col·lectius vulnerables i persones de risc.

Pujar