elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre amplia les inversions en millora de camins rurals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre amplia les inversions en millora de camins rurals
  • Es destina un total de 100.000 euros a la millora dels camins Frares, Sant Miquel, Estopet i Cervera, dels quals 40.000 euros corresponen al Pla de Cooperació d'Obres i Serveis de la Diputació de Castelló

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre amplia les inversions en millora de camins rurals - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre va aprovar destinar 60.000 euros provinents dels romanents de tresoreria a ampliar la inversió prevista en la millora de camins rurals. D'aquesta manera, es destinarà un total de 100.000 euros al condicionament dels camins Frares, Sant Miquel, Estopet i Cervera, amb treballs de millora del ferm amb tractaments asfàltics o de formigó. Aquests camins donen servei directe a zones agrícoles i instal·lacions ramaderes pel que són molt utilitzats. A causa de l'acció de les pluges i al desguàs procedent dels camps, solen provocar-se desperfectes que es reparen puntualment amb la col·locació de llastos però aquesta acció no resulta suficient per a garantir un estat òptim i és necessari un tractament més permanent com el que es durà a terme.

El consistori ja va contemplar inicialment en el pressupost de 2021 una inversió de 40.000 euros, corresponent al Pla de Cooperació d'Obres i Serveis de la Diputació de Castelló, i que corresponia als camins Frares i Sant Miquel. Aquesta actuació s'amplia ara amb aquesta aportació de 60.000 euros.

El regidor d'Agricultura, Juan Carlos Barceló, ha assenyalat que "s'està en contacte amb els membres del Consell Local Agrari per a decidir sobre quins camins s'actua i es revisa el terme municipal per a comprovar el seu estat, amb la finalitat que aquestes actuacions siguen el més útils possible".

Pujar