elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adjudica l'ampliació del gimnàs d'Alcalà

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adjudica l'ampliació del gimnàs d'Alcalà

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha adjudicat l'ampliació del gimnàs municipal d'Alcalà a una empresa de construcció local, després del corresponent procés obert de contractació, per un muntant econòmic de 159.901 euros. Es calcula que les obres tinguen una durada de cinc mesos. 


    El gimnàs municipal, que es va construir en l'any 2015, es troba situat en el camí Sant Miquel, al costat d'altres instal·lacions esportives com el pavelló poliesportiu, camp de futbol i pistes poliesportives. L'augment de la demanda per part dels usuaris del gimnàs de diverses activitats dirigides, com classes d'spinning, cross fit o musculació, han fet necessària l'habilitació d’una nova sala en què es podran realitzar diverses activitats esportives, així com nous vestuaris i banys per poder donar servei als nous usuaris que s'incorporaran. La nova instal·lació comptarà amb entrada accessible totalment independent ja que, fins ara, l'entrada al gimnàs es realitzava per una de les portes del Pavelló Poliesportiu. 


    En els passats pressupostos participatius, es va recollir aquesta ampliació del gimnàs com una de les propostes dels veïns.

    Pujar