31 de març de 2020 31/3/20

Jordan Sospedra parlarà del bàsquet professional en els centres educatius

Jordan Sospedra parlarà del bàsquet professional en els centres educatius - (foto 1)

    El bàsquet és el protagonista, durant aquest mes d'abril, de la campanya "12 mesos, 12 esports" organitzada per la Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre. El divendres 20 d'abril tindrà lloc l'acte més destacat del mes: Jordan Sospedra (Alcossebre, 1988), fisioterapeuta de la selecció espanyola de bàsquet i del València Basket, impartirà les xerrades als centres educatius d'Alcalà-Alcossebre per explicar als alumnes com és el món del bàsquet professional. Les xerrades començaran a les 9.00 hores al CEIP El Campanar d'Alcalà, prosseguiran d'11.00 a 12.30h al IES Serra d'Irta i a les 13.00h al CEIP La Mola.

    L'Alcalde Francisco Juan explicava que "és sobretot una oportunitat que veïns del nostre municipi, com Jordan Sospedra, que compta amb una dilatada experiència en el bàsquet professional, es dirigisquen directament a la població per parlar-los dels beneficis i valors que transmet la pràctica esportiva . Ja va passar amb la xerrada que Marcos Senna i Raúl Herrera van donar sobre el futbol i ara amb Jordan Sospedra i el bàsquet".

    La programació es completa amb el campionat "Marina d'Or Basket Cup" que tindrà al pavelló poliesportiu d'Alcalà una de les seves seus, durant els dies 28, 29, 30 i 1 de maig. Uns 1.800 jugadors de categoria aleví i infantil disputaran els seus partits a Alcalà, per la qual cosa està prevista l'assistència de famílies i nombrós públic que els acompanya. La regidora d'Esports, Desa Pitarch, animava a la població a desplaçar-se fins al Pavelló i "presenciar els partits en els quals podrà gaudir-se de l'emoció de l'esport base".

    Pujar