21 de setembre de 2020 21/9/20

Joan Ronchera liderarà la candidatura socialista en Alcalà-Alcossebre

Joan Ronchera liderarà la candidatura socialista en Alcalà-Alcossebre - (foto 1)

  Joan Ronchera encapçalarà la llista del PSPV-PSOE a l'Alcaldia d'Alcalà de Xivert-Alcossebre en les pròximes eleccions municipals. Així ho ha ratificat aquesta vesprada l'Assemblea de Militants, que ha donat suport de forma unànime la candidatura de l'actual portaveu del Grup Municipal Socialista. Davant els presents, Ronchera ha agraït la confiança depositada i s'ha mostrat “molt il·lusionat” davant “el repte de fer efectiu el canvi necessari en el nostre municipi”.

  “El meu objectiu és que Alcalà i Alcossebre passen pàgina i transiten per la senda del progrés social i econòmic”, ha expressat el candidat, que ha avançat que presentarà un projecte “realista, inclusiu, sòlid i de futur”, capaç de véncer el model “esgotat i sense rumb” que encapçala el Partit Popular i l'actual alcalde Francisco Juan.

  “El canvi és possible i allí estarem els socialistes. El millor aval és el nostre treball diari”, ha expressat davant el públic congregat, al mateix temps que ha aplaudit i agraït “el treball tenaç i continu” de l'equip socialista a l'Ajuntament.

  “Faig aquest pas per a aportar solucions als problemes que té el nostre poble, vull dedicar-me a sumar i no a restar. Ho faré sempre des del diàleg, la cerca del consens i el respecte màxim a totes les forces polítiques i, per descomptat, prioritzant sempre els interessos generals del municipi”.

  UNA LLISTA AMBICIOSA I FEMINISTA

  Amb l'elecció de Joan Ronchera com a cap de llista, els socialistes d'Alcalà de Xivert-Alcossebre han posat en marxa l'engranatge electoral cap a les eleccions del 26 de maig. “Des de hui mateix comencem a confeccionar les llistes i el programa amb els quals aspirarem a ser la força política més votada i valorada pel nostre veïns”. En aquest sentit, ha manifestat que “treballaré per presentar una llista electoral solvent i molt feminista, en la qual les dones tindran un protagonisme indiscutible”. “El meu propòsit és presentar per primera vegada en nostre municipio una lista que, además de igualitaria, sea cremallera”.

  EL PERFIL

  Joan Ronchera és un jove emprenedor de 31 anys que regenta un xicotet negoci en la localitat. Des de 2015 lidera el Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre. En l'àmbit formatiu, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració i màster en Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona, uns estudis que ve complementant actualment amb el grau de Finances i Comptabilitat de la Universitat Jaume I de Castelló. Dins de l'organigrama del partit, a nivell provincial dirigeix la Secretaria d'Administració i Recursos Humans.

  Pujar