1 de desembre de 2020 1/12/20

Joan Ronchera crearà en Alcalà i Alcossebre una regidoria d'ocupació i dinamització econòmica

Joan Ronchera crearà en Alcalà i Alcossebre una regidoria d'ocupació i dinamització econòmica - (foto 1)

    El candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, es compromet a crear una regidoria específica destinada a l'ocupació i la dinamització econòmica a partir del dia 26 de maig si obté la confiança de les ciutadanes i els ciutadans. Ho farà “perquè per als socialistes, la lluita contra l'atur és una de les nostres prioritats”. Creu que “des de l'ajuntament cal establir les bases i fer tot el que calga per a generar activitat econòmica i riquesa en el municipi”.

    Ha afegit que “ho farem perquè és necessari i per coherència, perquè una de les primeres mesures que vam proposar en 2015, quan l'actual corporació va tirar a caminar, va ser la creació d'un pacte local per l'ocupació”. No obstant això, lamenta, “l'alcalde del PP, Francisco, Juan, insensible davant el drama de l'atur que afecta a moltes famílies del nostre poble, no va voler posar en marxa una mesura que era necessària. I que ho continua sent”.

    Per això, si Joan Ronchera és el pròxim alcalde d'Alcalà de Xivert i Alcossebre, asseurà entorn d'una taula, que es reunirà periòdicament, als diferents grups polítics, a representants d'empresaris, comerciants i treballadors, de les administracions amb competència en matèria de treball, i experts de la Universitat Jaume I. El que es pretén és que els diferents actors facen proposades que seran valorades i, arribat el cas, posades en pràctica.

    El candidat del PSPV-PSOE ha finalitzat dient que “les persones que estan al capdavant de les diferents administracions tenen l'obligació de fer tot quant estiga a la seua mà per a procurar el benestar de les famílies”.

    Pujar