elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El gimnàs municipal d'Alcossebre entrarà en funcionament abans de l'estiu

El gimnàs municipal d'Alcossebre entrarà en funcionament abans de l'estiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El gimnàs municipal d'Alcossebre entrarà en funcionament abans de l'estiu - (foto 2)

  El nou gimnàs municipal d'Alcossebre entrarà en funcionament abans de l'estiu, segons les últimes previsions, en estar ja realitzant els últims treballs de pintura, tant de l'interior com de l'exterior, instal·lació de paviment i millora dels vestidors que anteriorment ja s'utilitzaven pels usuaris del camp de futbol de Les Fonts i que ara passaran a ser comuns a ambdues instal·lacions. L'edifici consta d'una sala diàfana de 200 metres quadrats en què s'ubicaran les màquines de musculació i podran realitzar altres activitats d'exercitació.

  A més, des dels Serveis Tècnics de l'Ajuntament s'ultima el plec per a traure a licitació la gestió de la instal·lació. Tal com ja es va fer amb el gimnàs d'Alcalà, es marcaran unes tarifes amb preus molt econòmics i descomptes per a diferents col·lectius com a persones aturades, famílies nombroses, discapacitats i jubilats.

  L'obra, que ha realitzat una empresa de construcció local, ha tingut un cost de 200.000 euros i suposarà completar la zona esportiva de Les Fonts, que ja comptava amb el camp de futbol de gespa artificial, pista poliesportiva i zona de jocs infantils.

  Per part de l'Alcalde Francisco Juan, s'ha insistit que "esperem donar l'última empenta als detalls de l'obra que falten i a adjudicar la gestió perquè, d'aquesta manera i com més prompte millor, els veïns d'Alcossebre puguen utilitzar aquesta instal·lació esportiva que, tal com succeeix amb el gimnàs d'Alcalà, segur que té molta acceptació".

  Pujar