elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IX Fira de la Tomata de Penjar d'Alcalà de Xivert es tanca amb èxit de venda de producte i assistència

La IX Fira de la Tomata de Penjar d'Alcalà de Xivert es tanca amb èxit de venda de producte i assistència
  • S'han venut més de 2.500 quilos de tomata de penjar i durant tot el cap de setmana l'assistència ha estat multitudinària pels carrers d'Alcalà

MÉS FOTOS
La IX Fira de la Tomata de Penjar d'Alcalà de Xivert es tanca amb èxit de venda de producte i assistència - (foto 2)
La IX Fira de la Tomata de Penjar d'Alcalà de Xivert es tanca amb èxit de venda de producte i assistència - (foto 3)
La IX Fira de la Tomata de Penjar d'Alcalà de Xivert es tanca amb èxit de venda de producte i assistència - (foto 4)

 

La Fira de la Tomata de Penjar ha donat per finalitzada la seua novena edició amb un rotund èxit, tant d'assistència com de venda de producte. Segons dades de l’Associació de Productors i Comercialitzadors de la Tomata de Penjar, els estands amb venda directa de tomata de penjar van acabar amb totes les seues existències, arribant a superar els 2.500 quilos de venda al públic. “Aquestes dades ens demostren l'apreciada que és nostra tomata de penjar i les ganes que tenia el públic assistent de comprar tomata per a poder gaudir-la a les seues cases”, ha destacat el regidor de Promoció Cultural, Festiva i Tradicions, Javi Garcia Pitarch.

A més del nombrós públic assistent a la Fira durant tot el cap de setmana, cal destacar la notable assistència a actes paral·lels com la degustació de cerveses, el taller infantil de pizzes, el concurs de fer allioli o el concert de Generació Z. Garcia insistia que “totes les activitats de la Fira han tingut una assistència molt important i durant tot el cap de setmana, Alcalà ha tingut actes multitud d'actes culturals i socials, com les Trobades de Danses i de Bolilleres” i agraïa “la col·laboració de totes les entitats locals que contribueixen al fet que, un any més, des de l'Ajuntament puguem organitzar aquesta Fira que és tot un referent”.

Pujar