elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La I Fira de Cerveses Artesanals XiBEERt: nou atractiu per a les festes patronals d'Alcalà-Alcossebre

La I Fira de Cerveses Artesanals XiBEERt: nou atractiu per a les festes patronals d'Alcalà-Alcossebre

    Les festes patronals d'Alcalà-Alcossebre incorporen enguany una novetat destacada: la I Fira de Cerveses Artesanals XiBEERt que se celebrarà els dies 29 i 30 d'agost, de 18.00h a 22.00ha la plaça de les Escoles d'Alcalà, al costat del edifici CESAL. A la fira, podran consumir-se les cerveses valencianes Althaia, Tercer Tiempo, Castelló Beer Factory i Latípica, cervesa artesanal elaborada per Típic Bar de Alcossebre. A més, a les 20.00h, se celebraran dos tasts-degustació: el dia 29 estarà dedicada a les cerveses valencianes participants a la fira i el dia 30 es degustaran cerveses internacionals procedents d'Alemanya, Bèlgica, Regne Unit i Irlanda. Es tracta de cerveses que no són de consum habitual i que són difícils d'adquirir en els circuits comercials habituals. Els tastos tindran assistència limitada per a 100 persones de manera que, per participar, caldrà adquirir prèviament el tiquet, a un preu de 4 euros, a les Oficines Municipals a partir del 17 d'agost o a la mateixa fira el dia del tast, amb disponibilitat fins que s'esgoten. La fira es completarà amb estands de Joves Alc i Fadrines de Santa Teresa i de la Tomata de Penjar d'Alcalà, que col·laboraran amb productes gastronòmics. La fira comptarà amb música en directe, a càrrec d'un discjòquei.

    La regidora de Festes, Susan Guillamón, ha explicat que "hi havia una important demanda, sobretot per part dels més joves, que els dies 29 i 30, que ja no hi ha bous, completàrem el programa d'actes amb alguna iniciativa nova. Amb aquesta fira, els donem aquesta possibilitat que passen una estona agradable i es preparen per a la revetlla del dia del patró i de la Nit de la Joventut, que se celebren aquests dies". Un altre objectiu important que es persegueix amb aquesta fira és que "servisca com a focus d'atracció per a visitants que es troben en Alcossebre o veïns d'altres municipis i que siga l'avantsala perquè aquesta nit es queden a Alcalà, puguen consumir en locals d'hostaleria - ja que la fira finalitza a les 22.00h- i gaudisquen de les festes".

    La fira està organitzada des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, amb la coordinació i suport tècnic de La Boutique de la Cerveza/ estucerveza.com

    Pujar