19 de setembre de 2020 19/9/20

Finalitzen les obres de millora d'infraestructures i accessibilitat al polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert

Finalitzen les obres de millora d'infraestructures i accessibilitat al polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert - (foto 1)
  • Francisco Juan: "Demanem a la Generalitat i al Ministeri de Foment que contemplen un nou accés de l'AP-7 al nucli d'Alcalà per millorar la comunicació per carretera de polígon"

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres de millora d'infraestructures i accessibilitat al polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert - (foto 2)

Les obres de millora, modernització i dotació de noves infraestructures en el polígon industrial El Campaner d’Alcalà de Xivert estan en la recta final. Aquesta actuació servirà també facilitar la connexió viària, de vianants i ciclista, a través de noves voreres de vianants i zones de carril bici des del nucli urbà d'Alcalà, garantint així la seguretat viària per a les persones que es dirigeixen a peu o amb bicicleta fins al polígon. L'obra, a càrrec de l'Ajuntament, té un cost de 200.000 euros i ha comptat amb una subvenció de 120.000 euros, per part de l'IVACE. A més, de les obres de construcció de zones de vianants i carril bici, s'ha redactat un projecte de restauració paisatgística de la bassa de laminació i de la zona verda ja existent així com substituir les lluminàries per altres tipus LED amb major eficiència energètica. També s'han identificat els carrers i empreses de polígon amb noves retolacions.

Una altra qüestió important serà la de donar a conèixer El Campaner a través d'Internet, amb una eina web específic accessible des de la pàgina web de l'IVACE. Així, les indústries ja implantades podran captar nous clients i les noves empreses interessades a instal·lar-se podran conèixer quines parcel·les estan disponibles i quines són les seues característiques. Aquest web s'està ultimant i estarà operatiu en breu.

L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "és fonamental millorar les infraestructures perquè aquest polígon siga més competitiu" i ha afegit que "amb aquesta actuació seguim en la línia d'incrementar les zones de carrilbici i vies de vianants en els nuclis urbans". Pel que fa a el futur del polígon, Juan destacava que "és fonamental que la Generalitat i el Ministeri de Foment contemplen un nou accés de l'AP-7 al nucli d'Alcalà per millorar la comunicació per carretera de polígon".

Pujar