6 de juny de 2020 6/6/20

Les festes patronals es viuen a Alcossebre fins al diumenge 9 de setembre

Les festes patronals es viuen a Alcossebre fins al diumenge 9 de setembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les festes patronals es viuen a Alcossebre fins al diumenge 9 de setembre - (foto 2)

  Alcossebre pren el testimoni a Alcala i està de festa des de demà dimecres i fins al diumenge 9 de setembre. Durant els propers dies, el nucli costaner surt al carrer per viure intensament actes oberts a la participació tant de veïns com a visitants. Els actes comencen els amb tallers infantils, a partir de les 17.30h, a la plaça Vista Alegre i prossegueixen a les 20.00h, tindrà lloc la tradicional cercavila d'entitats i col·lectius, més conegut com Pregonet. A les 20.30h, s'inaugurarà el recinte festiu al Passeig Marítim. A les 23.00h, al recinte de festes, se celebrarà concert en directe de Tribut a "El Canto del Loco" i, posteriorment, festa amb temàtica cowboy.

  Durant els propers dies, centren l'agenda festiva actes del matí de jocs tradicionals dedicada als nens, la representació d'esquetxos còmics a càrrec d'Alcossebre Jove, el concert de pasdobles a càrrec de l'Associació Musical Santa Cecília d'Alcalà de Xivert, la Nit de Danses, la festa "Carnaval d'Estiu", la Nit de Teatre, les paelles populars, el torneig d'escacs organitzat pel Club d'escacs d'Alcalà de Xivert i el concurs de pesca. Dijous a la nit, al recinte de les carpes, festa eivissenca i les nits de divendres i dissabte se celebraran balls amb revetlles amb les orquestres Gamma i La Red. Els actes taurins són també protagonistes amb soltes de vaques, bous embolats i vaquetes.

  A més, de 12.00 a 15.00 hores un total de 18 establiments d'Alcossebre ofereixen creacions gastronòmiques de petit format, incloent tapa més beguda a un preu de 2,50 €, dins de la VI Ruta de la Tapa. Els que realitzen la ruta, entren en el sorteig de 20 vals de 15 euros per consumir en els locals participants. Els fullets es faciliten a l'Oficina de Turisme i Oficines Municipals.

  Des de l'Ajuntament, apel·len a veïns i visitants "a seguir amb la participació que ja hem tingut en les festes d'Alcalà ja que molts visitants i veïns que tenen segona residència a Alcossebre allarguen les seves estades per gaudir d'aquestes festes".

  Pujar