elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les festes d’Alcossebre posen el punt i final a les festes patronals més participatives

Les festes d’Alcossebre posen el punt i final a les festes patronals més participatives
  • Han estat un total de 16 dies de festes i 120 actes marcats per la falta d'incidents remarcables i la participació massiva

El final de les festes en Alcossebre ha suposat el tancament definitiu a les festes patronals d'Alcalà-Alcossebre 2022. En total, han estat 16 dies festius – del 19 al 31 d'agost en Alcalà i del 7 a l'11 de setembre en Alcossebre- en els quals s'han viscut més de 120 d'actes variats i enfocats a tota mena de públic. Les festes en Alcossebre finalitzaven anit amb l'espectacle de foc a càrrec de Alcozancos i el tradicional tret del castell de focs artificials a la platja del Carregador. En el cas d’Alcossebre, els quatre dies festius han comptat amb una destacada participació durant els actes taurins, la cercavila de les associacions o els espectacles musicals en el recinte de festes situat en el Passeig Marítim. Molt destacada també la participació de les associacions locals, en actes com el Dia de les Paelles organitzat per l'Associació de Jubilats Sant Benet, el concert de pasdobles a càrrec de la Associació Musical Santa Cecília, la Nit de Danses a càrrec de Danses Lo Cirilo o la Nit de Teatre del Grup de Teatre Alcalà.

“Com ja va succeir en les festes patronals d'Alcalà, la participació ha estat massiva en tots els actes programats, que han transcorregut amb total normalitat i en els quals, com sempre, les associacions locals han tingut un gran protagonisme”, ha recalcat l'Alcalde Francisco Juan que ha volgut agrair a més “el treball tan necessari dels efectius de la Policia Local, brigada de Serveis, les associacions que col·laboren en l'organització de les festes i personal sanitari”.

Pujar