elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

36 establiments d'Alcalà i Alcossebre s'adhereixen a la campanya “Bo per a tu, Bo per al poble”

36 establiments d'Alcalà i Alcossebre s'adhereixen a la campanya “Bo per a tu, Bo per al poble”
  • Els 14.000 bons de 5 euros repartits per l’Ajuntament entre els veïns i veïnes es podran gastar en aquests establiments, del 26 d'abril al 31 de maig

  • Els bons es repartiran del 19 al 23 d'abril, en la plaça dels Escoles d'Alcalà i la plaça de la Mola d'Alcalà, per ordre alfabètic

Un total de 36 establiments d'Alcalà i Alcossebre s'han adherit a la campanya d'ajudes municipals “Bo per a tu, Bo per al poble”, la qual cosa permetrà que els veïns i veïnes hi puguen realitzar les seues compres utilitzant els 14.000 bons de 5 euros que es repartiran entre tots els empadronats i empadronades. Els establiments adherits reuneixen una extensa varietat ofereix de productes: botigues d'alimentació, farmàcies, electrodomèstics, perruqueria, tractaments estètics, fisioterapeuta, floristeries, mobles, assessories o regals. El llistat dels establiments es pot consultar al web municipal i, a més, en el moment del repartiment dels bons es facilitarà  als veïns i veïnes.

Del 26 d'abril al 31 de maig, els veïns i veïnes podran pagar amb els bons qualsevol compra mínima de 10 euros i, a l'hora de presentar-ho, hauran de sumar 5 euros més. En cada compra, podran utilitzar-se els bons que es preferisquen –podent sumar el total de bons d'una família, per exemple-, sempre tenint en compte per cada bo de 5 euros que s'utilitze, el comprador o compradora haurà d'aportar 5 euros més.

La regidora d'Hisenda, María Agut, agraïa la participació dels establiments adherits destacant que “ara és el moment d'estar més units més que mai, en campanyes com aquesta que el que pretén és dinamitzar l'economia local, donant una ajuda per a les famílies i per al comerç local”. La repercussió econòmica de la campanya serà de 140.000 euros per als establiments.

El repartiment començarà el dilluns 19 d'abril, en espais habilitats a l'aire lliure i amb totes les mesures de seguretat, en la plaça La Mola de Alcossebre i Plaza Les Escoles d'Alcalà, en horari de 9.00h a 14.00h. El dilluns 19 s'ha convocat als veïns i veïnes amb cognoms de la A a la D, el dimarts 20 de la E a la G, el dimecres 21 de la h a la L, el dijous 22 de la M a la R i el divendres 23 de la R a la Z. Per a identificar-se, serà necessari presentar el DNI, passaport o llibre de família i es podrà recollir el bo d'una altra persona, aportant el seu document d'identificació i sempre que estiga censat en el mateix nucli de població, per a fer més operatiu el repartiment.

Pujar